top of page

ALOITA HARRASTUS!

Parhaiten Alppihiihtoharrastuksen pariin pääsee ratalaskukoulun kautta.

Ratalaskukoulua vetää Peuramaan hiihtokoulu, eli se toimii hiihtokeskuksen alaisuudessa, mutta toki läheisessä yhteistyössä seuran kanssa. Ratalaskukoulua vedetään 5-12 vuotiaille lapsille.

Ratalaskukoulu on luontainen ensiaskel lapselle ennen seuraan siirtymistä.

Mikäli koet, että lapsesi on niin harjaantunut laskija, että haluaa tulla suoraan mukaan seuratoimintaan, niin se on mahdollista. Seuran Entry-ryhmä aloittaa toimintansa joka syksy ja se toimii nimellä Lumi-Bambit. Kaikki seuran harjoitusryhmät löytyvät täältä.

Myös varttuneemmille Masters-laskijoille on eri tasoista toimintaa tarjolla.

Carving-kursseja ja Ratalaskun alkeita tarjoaa Peuramaan hiihtokoulu.

Seuran puolella on Masters-harrastelija ja -kilparyhmä.

winner2.png

NAUTI HIENOSTA ALPPIHIIHTOHARRASTUKSESTA!

 

Alppihiihto on koko perheen harrastus!

 

Alppihiihto eroaa monista muista harrastuksista, sillä lapsi ei oikein pysty harrastamaan sitä yksin. Alppihiihto on nähtäväkin koko perheen harrastuksena ja yhdessä olona. Leiri- ja Kilpailumatkoilla tarvitaan kuljettajaa, suksenlaittajaa, startteria, kannustajaa, jos minkäkinlaista roolia. Tämä tekee harrastuksesta todellisen perheharrastuksen joka lähentää lapsen ja vanhempien suhdetta entisestään! 

 

Alppihiihto on joukkuelaji!

 

Vaikka alppihiihto on yksilölaji, niin se on ominaispiirteeltään täysi joukkuelaji. Harjoitusten rakentaminen ja läpivieminen tarvitsee useita henkilöitä ja joukkuehenkeä. Samoin reissaaminen ja kilpaileminen. Alppihiihto opettaakin, niin lapsia kuin perheitäkin toimimaan ryhmänä ja aina ajattelemaan sen oman ryhmän etua ja parasta.

YHTEYDENOTTO

Kiitos lähetyksestä! Palaamme pian.

bottom of page