pesla-masters-harraste1.jpg

MASTERS

HARRASTE

Peuramaa Slalomin Masters Harrasteryhmä on jo useamman kauden toiminut ja suosittu valmennusryhmä juniori-ikäisille sekä varttuneemmille laskijoille, jotka haluavat harrastaa ratalaskua, mutta eivät välttämättä tosimielessä kilpailla. Valmennusryhmässä on mukana eritasoisia aktiivisia ja innokkaita laskijoita.

Masters Harraste-valmennusryhmän tavoitteena on ennen kaikkea hyvä fiilis sekä turvallisuus reippaille entisille ja uusille ratalaskun harrastelijoille. Pyrimme järjestämään eritasoisille harrastajille toimintaa ja teemme aina muutamia erilaisia ratoja, sen mukaan mitä toiveita on ja miten kehitymme kauden aikana.

Masters Harraste-valmennusryhmä harjoittelee aina torstai-iltaisin sekä yhtenä viikonloppuaamuna.

 

Alkavana kautena tulemme panostamaan fiilistely-ryhmään, jossa tulemme opettamaan ratalaskun alkeita sekä harjoittelemaan erittäin helpoissa olosuhteissa ja helpoilla radoilla ja vauhti-ryhmään, jossa taas tulemme tekemään vauhdikkaampia ratoja jyrkemmissä rinteissä sekä enemmän pitkillä kepeillä ja mahdollisuuksien mukaan ajanotolla. Kauden aikana voi vapaasti vaihtaa fiilistelystä vauhdikkaampaan ja taas takaisin sen mukaan miltä osaaminen ja uskallus tuntuu.

Lisätietoja voit kysellä Masters toiminnan koordinaattorilta Petri Mikkoselta, 050 5571165, petri(at)twentyknots.fi

Valmentajat: Harry Lindström, Viki Mikkonen, Tom Lagerqvist

Joukkueenjohtaja: Viki Mikkonen

HarryLindstrom1.jpg

Harry Lindström

Valmentaja

VikiMikkonen1_edited.jpg

Petri Mikkonen

Valmentaja & Joukkueenjohtaja