top of page

PeSla Cup 

Kaudella 2021-2022 kilpaillaan jälleen Peuramaa Slalomin sisäinen PeSla Cup.
Kauden 21/22 kilpailuohjelma on nyt julkaistu. Kilpailu on avoin ja maksuton kaikille Peuramaa Slalom ry:n jäsenmaksun maksaneille.

Jos säät sallivat niin osakilpailuja on kaikkiaan viisi, joista heikoin tulos jätetään huomioimatta kokonaiskilpailun lopputuloksissa. Neljän parhaan kisan tulokset otetaan huomioon lopputuloksiin.

Kahden kilpailijan saadessa samat pisteet ratkaistaan paremmuus vertaamalla sijoituksia osakilpailuissa. (Eniten 1 sijoja, eniten 2 sijoja jne.) Pistetytys sama kuin ES-cupissa. Lasten ja nuorten sarjoissa kahdella osallistumisella saa osallistumispalkinnon.

Sarjat: U8, U10, U12, U14, U16 ja yleinen.

Lajit: Pujottelu, Suurpujottelu, Super-Pujottelu

  • (P) U8-U12 -sarjoissa polvikepit,

  • (P) U14-yleinen pitkät kepit.

Osakilpailun tavoiteaikataulu:

klo 17.30-17.55 numeroliivien luovutus ulkona Peslan kopin edessä (kilparinteen hissin vieressä)

klo 18.00-18.20 rataantutustuminen. Kilpailu alkaa heti radankatselun jälkeen. Ensimmäisen kierroksen jälkeen uusi radankatselu ja toinen kierros lasketaan käännetyssä järjestyksessä, kaikki saavat toisen laskun. 

Tulokset julkaistaan kilpailun WA ryhmässä.


PeSla Cup eri vuosina

​Kilpailun toinen kierros lasketaan ensimmäisen kierroksen päätyttyä.

 

Yksittäisistä kilpailuista ei jaeta palkintoja. Jokaisen sarjan kolme parasta laskijaa palkitaan keväisin  seuran kauden päätöstilaisuudessa edellyttäen, että laskija on saanut tuloksen vähintään kahdesta osakilpailusta.

Cupin loppupisteisiin lasketaan kunkin kilpailijan 4 parasta tulosta kauden 21/22 osakilpailuista. 

bottom of page